Aktori Eddie Murphy 57 vjeç pritet të bëhet baba për herë të dhjetë.

Ai është i lidhur me modelen australiane Paige Butcher, 39 vjeç dhe presin fëmijën e dytë.

Çifti janë së bashku që në 2012  dhe kanë  një vajzë 2 vjeçare .

Murphy është babai Paulette McNeely, Bella Zahra, 16 vjeç, Zola Ivy, 18 vjeç, Shayne Audra, 23 vjeç, Bria, 28 vjeç dhe Miles Mitchell, 25 vjeç, të gjithë këto me ish gruan e tij Nicole Mitchell Murphy.

Në një intervistë aktori është shprehur:’Jam i lumtur për familjen time të madhe.Ata janë të gjithë të ndryshëm dhe shumë të mbarë’.