Një video e publikuar në Facebook shfaq një vrapim të pabesueshëm nëpër rrugë shumë ekstreme.

Aiguille de Varan, vendosi të vrapojë nëpër rrugë ekstreme malore dhe kodrinore të Francës, transmeton Gazeta Express.

Videoja e tij ka marrë më shumë se një milion shikime.