Përderisa zjarret në shumë zona të SHBA-së vazhduan dhe tymi mbuloi qiellin nga Oregoni në Kolorado, shumë shtëpi dhe zona banimi janë ende nën kërcënim të zjarrit.

Përveç njerëzve, nga zjarret më së shumti sigurisht se po vuajnë kafshët e egra në natyrë, të cilat rrezikohen të mbyten nga katastrofa.

Në një video të publikuar në YouTube, një rrëqebull shihet duke përqafuar fort një djalosh, i cili e shpëtoi nga zjarret dhe e mori atë në shtëpinë e tij,

Ai e solli kafshën e egër në familjen e tij dhe kafsha iu falënderua në mënyrën më të mirë të mundshme – ashtu siç edhe tregon kjo video.

Shikojeni më poshtë: