Një ish-vrapues tejet i shëndoshë prej 234 kg ka premtuar për të qenë në garën e vrapimit njësoj si 40 vite më parë.

Chris Larkin, 63 vjeç, ishte vetëm 23 vjeç kur ai udhëhoqi maratonën e tij të parë në vitin 1982 – kur peshonte 83 kg.

Por, pasi përfundoi në darka me ushqime të shpejtë dhe mungesën e stërvitjes, Chris, grumbulloi shumë kilogramë.

Tani baba i dy fëmijëve, ka hyrë në një mision për humbjen në peshë duke shpresuar se do të “hedhë” një duzinë prej 57 kg.

Dhe ai planifikon të drejtojë maratonën e Madhe në Uells në vitin 2022.