Plazhi i Qipros turke e bën Jona Dervishin më seksi se kurrë, me këmbë ngjyrë qokolade e të pastra si braziliane. Jona ka një gjuhë me shumë se diplomatike dhe deklarata e saj shumë herë duhet analizuar. Është me pak fjalë, e natyrës së qetë dhe buzë ëmbël.

Image

Ka dashuri për sport, ndërsa për Kosovë i dridhet trupi si thupër.

Ka një jetë modeste dhe të hareshme. Sytë i shkëlqejnë dhe ka një trup sexi. Shkurt e shqip, bukuroshja shqiptare po digjet në rrezet e Qipros, harron bregdetin kroat.