BMW M5 në version Touring (F11) që e shohim në foto është pjesë e kompanisë CFD, kompani e cila merret me modifikimin e veturave.

Motori i këtij M5 Touring 4.4-litër Twin-Turbo V8 ka kapacitet prej 800 kuajfuqi, ndërsa CFD thotë se këtë model mund ta përforcojë deri në 950 kuajfuqi me pak punë shtesë.

Gjithashtu, CFD për këtë BMW M5 ofron edhe disa elemente nga fibra të karbonit, sistemin e ri të shkarkimit të gazrave, si dhe interier prej lëkure Alcantara me ngjyrë të zezë e qepje ngjyrë të gjelbër.