Një meteor është filmuar nga kamera nga qytetarët në rrugë.

Një top  zjarri  që besohet të jetë një meteor  ka ndezur qiellin pranë Perthit në Australinë Perëndimore.

Videoja e publikuar nga BBC po komentohet shumë në të gjithë botën. Ngjrja në fjalë krijoi shumë panik në Australi dhe jo vetëm.