Agjencia për Shërbime Audio dhe Audiovizuale  mediatike sot do të mbajë seancë në të cilën do të diskutohet për Propozimin për fillimin e procedurës për marrje të lejes për transmetim televiziv të radiodifuzerit.

Përveç kësaj,  në rend dite të seancës janë edhe propozim-vendimet për marrje të lejes për transmetim televiziv të radiodifuzerëve.

Seanca, siç paralajmërojnë nga Agjencia, do të transmetohet drejtpërdrejtë në kanalin Youtube të Agjencisë.