Një burrë dhe një grua janë arrestuar pasi katër fëmijët e adoptuar u gjetën të mbyllur në kuti me kompensatë dhe vida.

Laura Cheatham dhe Daryl Head, të dy 38-vjeç, u arrestuan të martën pasi një telefonues anonim thirri autoritetet duke raportuar abuzimin e pretenduar.

Policia shkoi në shtëpinë e Cheatham në Farmington, Misuri.

Kur policia hyri me forcë brenda banesës, Cheatham e cila kishte adoptuar tri vajza si dhe kishte një djalë me bashkëshortin e saj, Riçard, po përpiqej të lironte fëmijët në kuti.

Kutitë ishin ‘ndërtuar posaçërisht” dhe nuk kishin dritare, dritë ose pajisje hidraulike.

Fëmijët u drejtuan për të shkuar në banjë nëpërmjet një vrime në dysheme, sipas autoriteteve.

Fqinjët i kanë thënë policisë se ata rregullisht i panë fëmijët duke bërë punë me dorë, duke përfshirë kompensimin e sharrimit që ata besonin se më vonë u përdorën për t’i mbajtur ata robër në kuti.

Policia u tmerrua nga kushtet që i nënshtroheshin fëmijëve.

Pavarësisht kësaj, fëmijët ishin në gjendje të mirë shëndetësore. Ata mendohet se kanë jetuar aty për disa javë.

Çifti u akuzua për katër akuza.

Fëmijët janë vendosur në kujdesin e qeverisë.

Loading...