Që kur u kthy në Los Anxhelos nga Londra kohët e fundit, Angelina Jolie është parë bashkë me gjashtë fëmijët e saj.

Ajo po e vazhdon betejën e saj gjyqësore me ish bashkëshortin Brad Pitt lidhur me kujdestarinë e fëmijëve të saj derisa po kërkon të finalizoj divorcin e tyre.

Dhe të dielën, ishte radha e djalit Pax për të marrë vëmendjen e nënës së tij të famshme, derisa ishin në drekë së bashku.

Image