Një burrë i bëri një koment të papërshtatshëm një vajze në rrugë.

Ai ia lëshoi një koment banal asaj, duke i thënë “do të doja të të shihja lakuriq”.

Por ai nuk e kishte menduar kurrë se një gjë e tillë jo vetëm do të mund të ndodhte, por që mund të kthehej kundër tij.

Në fakt, vajza iu kthye, u zhvesh dhe e sulmoi duke e rrëzuar në tokë dhe duke e goditur me gjinj,

Ajo i thotë atij: “Mendon se çdo femër është kurvë? Mendon se jam seksi? Dëshiron t’i shohësh gjinjtë?”.

Shikojeni videon e LiveLeak: