Afërdita Dreshaj prej vitesh është larguar nga trojet shqiptare.

Modelja dhe bashkëshorti i saj, Jakub Kindl janë vazhdimisht në lëvizje prej vendit në vend.

Së fundi, ajo ka publikuar një foto në InstaStory, me të cilën ka zbuluar se çfarë mesazhi i shkroi burri me mëngjes.

Ai kishte mbushur tekstin e gjatë me përplot figura të zemrës, që ia kishte bërë ditën Afërditës me mëngjes.

“Teksti i mëngjesit nga bashkëshorti im”, ka qenë mbishkrimi që ajo i la fotos.

Image