Spurs duket se janë dëmtuar në minutën e 29 me një penallti

Lucas Moura u ndalua brenda 16 metershit të Manchester United nga Jones, por gjyqtari i ndeshjes Craig Paëson nuk referoi penallti për Spurs.

Ndeshja po shkon drejt minutës se 40’të dhe rezultati është ende i barabartë, pavarësisht se ndeshja është shumë e hapur.