Kjo është një moshë që i tremb shumë prej vajzave. Kemi dëgjuar plot gjëra për lëkurën që humb elasticitetin, apo thinjat e para. Por ne fund, mbetet thjesht një etapë e natyrshme, në të cilën duhet të kalojmë të gjithë.

Ja disa të vërteta se cfarë ndodh realisht me ty:

Shanset për të mbetur shtatzënë reduktohen. Sipas specialistëve, fertiliteti i femrës nis e bie që 32 vjeç.

Flokët hollohen, nisin e bien më shumë e kjo gjë prek deri edhe vetullat

Kockat dobësohen – kjo është dicka të cilën as ë sheh, dhe as e ndjen menjeherë, por ajo ndodh ndërkohë. Konsumi i kalciumit në sasi të moderuara mund të ndihmojë.
Metabolizmi ngadalësohet- do të vini re se tani është më e vështirë të dobësoheni edhe pse nuk hani aq shumë sa më parë

Fillojnë rrudhat e para, sepse ka nisur të bjerë prodhimi i kolagjenit.

Ndryshon cikli menstrual, e madje mund edhe të çrregullohet për shkak të lëvizjes së nivelit të hormonevë të rëndësishme si estrogjeni dhe progesteroni

Rritet rreziku i sëmundjeve, pasojë e inflamacioneve kronike të akumuluara në vite