Një video e një dasme është publikuar në Facebook, në të cilën këndon një 4-vjeçar.

4-vjeçari, i veshur me këmishë të bardhë dhe pantallona të zi, merr mikrofonin i shoqëruar nga një grua, dhe ia nis këndimit.

Vogëlushi fillon t’i këndojë çiftit dhe e kallë gjithë atmosferën.

Shikojeni: