Komandanti i NJTKZ-zë, Uka Aliti bashkë me zjarrfikësit tjerë kanë shpëtuar një qen Haski i cili ishte bllokuar në gypat e kanalizimit. “Një intervenim në fsh.Sellarcë duke shpëtuar një qen racor Haski. I cili ishte I bllokuar në gypa. Rrast dhe me tepër gjest human. Qeni i shpëtuar i jepet pronarit dhe menjehërë dërgohet tek veterinari për ndihmë” tha Uka Aliti për TetovaSot.

Loading...
  ga('create', 'UA-63475902-1', 'auto', {'name': 'newTracker'});  // New tracker.   ga('send', 'pageview');   ga('newTracker.send', 'pageview'); // Send page view for new tracker.