Sapo mori flakë një veturë e parkuar në rrugën e Ilindenit. Dëshmitarët për TetovaSot thonë se vetura është ndezur vetë dhe nuk dihen shkaqet. Zjarrfikësit kan arritur menjëherë dhe mundohen që të lokolizojnë zjarrin mos kaplohen veturat tjera./TetovaSot/

Loading...
  ga('create', 'UA-63475902-1', 'auto', {'name': 'newTracker'});  // New tracker.   ga('send', 'pageview');   ga('newTracker.send', 'pageview'); // Send page view for new tracker.