Urgjent!
Një nënë me vajzën e saj 3 vjecare ka mbetur në rrugë. Tani dy ditë ajo ndodhet te parku i Çairit. Kush ka mundësi ti ndihmojë le te lajmerohet në numrin e telefonit: 072 531 796
Ose le të drejtohet te parku i Çairit nëse eventualisht telefonin e ka mbyllë sepse mund ta ketë pa mbushje. Ka nevojë për ushqëim dhe strehim urgjent

Loading...
  ga('create', 'UA-63475902-1', 'auto', {'name': 'newTracker'});  // New tracker.   ga('send', 'pageview');   ga('newTracker.send', 'pageview'); // Send page view for new tracker.