Në kohë të verës, kur temperaturat janë të nxehta tërë ditën, zogjtë pinguinë janë shpezët të cilat e pushtojnë vendin. Zakonisht ata rrinë në shkëmbinj për t’u mbrojtur nga dhelprat.

Mirëpo, një dhelpër e uritur mund të bëjë çmos për të marrë ushqimin e saj. Fillimisht dhelpra tenton që t’i ndjekë, mirëpo zakonisht kjo mënyrë nuk i funksionon, prandaj e përdorë metodën të cilën e karakterizon.

Fshihet mes shkëmbinjve dhe pret kohën e duhur për sulm. Shpezët janë tashmë preja e saj, mirëpo jo çdo herë ka fat…

Loading...