Vetura e cila mori flakë rreth orës 18.00 në kompleksin Shipad të Tetovës, sipas dëshmitarëve kan qenë dy tela të zërimit që kanë shkaktuar zjarr ku më pas është përfshi e gjithë vetura. ” Vetura u kall pasi dy tela të zërimit krijuan konflikt dhe prej aty nisi zjarri ku e përfshiu gjithë veturën” thotë për TetovaSot njëri nga dshmitarët.

Zjarrfikësit arritën menjëherë në vendin e ngjarjes ku lokalizuan zjarrin. Policia po merr masa për të zbardhur djegien e veturës.

 

Loading...