Trista Mikail është një modele amerikane me origjinë nga Idaho, e cili ka një pasion të zjarrtë për bording.

Kjo modele e bukur bionde, në fakt, pëlqen të praktikojë wakeboarding dhe snowboarding.

Dy sporte që duan ekuilibër dhe forcë. Por, veç aseteve si sportiste, Mikail magjeps me format e saj.

Loading...