Komisioni për Çështje Evropiane i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë do të ketë takim me z. Jiri Shestak, nënkryetar i Senatit të Republikës së Çekisë, në shoqërinë e kryetarëve dhe anëtarëve të Komisionit për Politikë Evropiane dhe Komisionit për Politikë të Jashtme, Mbrojtje dhe Siguri.

Loading...
  ga('create', 'UA-63475902-1', 'auto', {'name': 'newTracker'});  // New tracker.   ga('send', 'pageview');   ga('newTracker.send', 'pageview'); // Send page view for new tracker.