Një biznesmen dhe aksionar shqiptar në Zvicër duhet që bashkë me familjen e tij të largohet nga Zvicra, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” duke ju referuar burimeve te Ministrise Publikete kantonit Vaud (VD).

35 vjeçari nga Kosova, duhet të largohet nga Zvicra me familjen e tij dhe se vendimi është sjellë nga Shërbimi kantonal i popullatës, Gjykata Kantonale dhe Gjykata Federale.

Ky biznesmen kosovar ka jetuar në këtë kanton që nga viti 2002. Ai u martua në vitin 2008, por bashkimi nuk zgjati shumë. Në nivel profesional, ai ka punuar gjithmonë në fushën e kopshtarisë.