Cansu Dere është aktorja, modelja e famshme e ekranit turk, fama e së cilës depërtoi edhe jashtë këtij ekrani.

Cansu luajti role të shumta e në shumicën e hereve kishte rolin kryesor.

Tani është në maje të karrierës dhe Turqia i ofroi asaj këtë sukses dhe jetë.

Mirëpo familja e Cansu është një familje imigrante nga Greqia dhe Bullgaria, të cilët u vendosën në tokën turke.

Këtu Cansu u arsimua dhe krijoi famën që ka sot.