Arta Elezaj është aktorja më e re e serialit “O sa mirë”, e cila shumë shpejt është hyrë në zemrat e adhuruesve të këtij filmi në Kosovë

Por, nëse ajo nuk përfolët shumë për mënyrën si aktron përflitet shumë për bukurinë e saj.

Arta po konsiderohet si njëra prej aktoreve më seksi në Kosovë dhe ajo shquhet për format e saj bombastike, sidomos për gjoksin e saj.

Mirëpo, duket se ajo e ka të trashëguar këtë gjë.

Në një fotografi të nënës së saj që ajo e ka postuar online shihet se Xhakarta ka trashëguar shumë gjëra nga ajo dhe se ajo ende është e re dhe duket bukur, po aq sa Xhakarta marrë parasysh moshën e vet që e ka.