Kryeministri Zoran Zaev u tregua xhentëlmen i vërtetë në marshimin e sotëm mbi të drejtat e grave.

Ai ndihmoi aktivisten e cila mbajti fjalim para të pranishmëve. Kryeministri Zaev mbajti megafonin gjatë fjalimit të aktivistes.

Në marshimin e sotëm morën pjesë një numër i madh qytetarësh, burra dhe gra.