Nuk i di detajet për rastin e të dyshuarit, i punësuar në kabinetin e Ministrit të MPB-së, por i inkurajoj institucionit që të hetojnë rastin rrënjësisht në mënyrë profesionale dhe të sjellin vendim në bazë të fakteve, ka shkruar Zoran Zaev në profilin e tij të Facebookut.

“Nuk ka vend për tolerancë për çfarë do vepër jo ligjore. Institucionet duhet të jenë të në shërbim të qytetarëve dhe të drejtësisë, ka shkruar Zaev.