Dukej sikur këtë pamje nuk ishin aspak në stilin e saj, por ish banorja e Bog Brother, pasi ekspozoi gjoksin, tashmë ka vendosur të provokojë më tepër.

Për Xhensila Peren mesdita e sotme ishte ‘mëngjes’. Ajo ka publikuar disa foto ku shfaqet sexy dhe me rrobdishan.

Ajo duket mjaft e frymëzuar dhe e relaksuar në këto foto. Çfarë po ndodh me ish banoren, mos ka trokitur dashuria apo e gjtiha ëshë për vëmendje.

ImageImage