Të paktën 16 persona kanë humbur jetën në Ruandë, kur vetëtima ka goditur në një kishë të adventistëve nga dita e shtatë.

Gjithsej 14 persona kanë humbur jetën në vendngjarje të cilët menjëherë janë transferuar në spital dhe qendra të tjera mjekësore. Tre kanë qenë në gjendje kritike por kanë filluar të përmirësohen.

Shumica e të lënduarve sot janë lëshuar në shtëp