Trajneri i Barcelonës Ernesto Valverde ka lëshuar këshilla për sulmuesin francez Ousmane Dembele i cili ende nuk e ka gjetur ashtu sië pritej veten e tij tek gjiganti katalanas.

“Ai gjithmonë provon t’a kaloj kundërshtarin e tij, ai është një dribbler natyror,konfirmon Valverde.

“Dembele luan në hapësira të ngushta dhe ka teknikën e nevojshme për t’a bërë këtë. Është e vërtetë, ai duhet të rregullojë mirë vendin e tij, por është në moshën 20 vjeçare , dhe kjo do të vijë me përvojë, në çdo lojë është i mirë, por ne presim edhe më shumë. “, tha në fund Valverde.