Deputetja e re e PD, Rudina Hajdari, vajza e Azem Hajdarit, prej kohësh është bërë kryefjalë në rrjetet sociale për shkak të gjuhës shqipe, të cilën nuk di as ta shkruajë mirë, as ta lexojë e as ta flasë. 

Pavarësisht se është shkolluar në SHBA, deputetes së PD nuk i “falet” kjo shqipe aspak dinjitoze për të, e shumë fyese për këdo që e lexon. 

Faqja sociale “Lolita” nuk ka humbur rastin për të ironizuar deputeten ndërsa ka nënvizuar të gjitha gabimet drejtshkrimore shoqëruara edhe me gabime logjike në ndërtimin e fjalive. 

“Përveç gabimeve drejtshkrimore dhe logjike, duhet të jetë e vetmja antikomuniste kundër produkteve të importuara. Kjo pjesa “makina të huaja” ishte perlë. Sikur prodhojmë makina vetë dhe na bëjnë përshtypje këto të huajat. Do thoja jepini një Abetare Rudinës, po as ajo nuk i bën punë”, përmbyll faqja sociale.