Edhe pse gjatë gjithë kohës ajo është shfaqur sensuale dhe provokuese, kohët e fundit ndaj saj kanë vërshaur kritikat.

Ilda Bejleri ‘u sulmua’ nga moderatori Mustafa Nano si një femër që provokon nga ekrani, moderatorja sportive nuk e mendon të ndryshojë stil.

Nga video e publikuar në ‘Xing’ ku do të jetë e ftuar përballë Ermal Mamaqit ajo shfaqet sërish shumë sexy.

Në fund të fundit nuk ka si ja bën ndryshe, pasi të gjithëve do na dukej habi ta shikonim të veshur serioze.