Përveç takimit në fushën e blertë, Inter-Napoli luhet edhe në Instagram…

Dy modelet napolitanja Dessa Nuness dhe Sabrina Hammami kanë ofruar poza të nxehta për ndjekësit e tyre, me simbolet e skuadrave të zemrës.