Është shumë aktive në rrjetet sociale.

Sophie Castriota ka publikuar një fotografi shumë të ‘zjarrtë’ në Insgram.

Në foto, ajo shihet e veshur vetëm me robëdëshambrinë dhe dukej sikur do t’i dilte ‘zogu’ i saj.

Fotoja u mbush me komente të përshtatura me foton, e që ishin shumë provokative.

g e t a w a y

A post shared by Sophie Castriota (@sophiecastriota) on