WhatsApp është një nga aplikacionet më të mira për të biseduar në grup me miqtë.

Kur flisni me vetëm një mik, mund të shihni lehtësisht nëse e ka lexuar mesazhin nëpërmjet vizave blu.

Ndërsa tek bisedat në grup është më e vështirë, pasi vizat blu shfaqen vetëm kur të gjithë pjesëmarrësit në grup e kanë lexuar mesazhin.

Por ka një mënyrë si të kontrolloni kush anëtar i grupit e ka lexuar mesazhin dhe kush jo.

Në pajisjet Android

-Klikoni fort tek mesazhi që ju keni dërguar

-Aty do të shfaqet një rreth me shkronjën “i”.

-Po të klikoni aty do të shikoni ku është dërguar mesazhi dhe kush e ka lexuar.

Në pajisjet iOS:

-Hapni bisedën

-Rrëshqitni mesazhin nga e djathta në të majtë

-Shikoni ku është dërguar mesazhi dhe kush e ka lexuar./