Sa janë vajzat dhe gratë që e pranojnë publikisht se masturbohen? Me siguri më pak se meshkujt, të cilët nuk e vrasin mendjen ta pranojnë një gjë të tillë.

Por një studim i fundit ka zbuluar se sa shpesh masturbohen femrat, ndonëse zakonisht nuk flasin për këtë temë.

Bazuar në një studim amerikan të botuar së fundmi në revistën “Journal of Sex Research”, femrat masturbohen mesatarisht pesë herë në muaj, ndërsa meshkujt 12 herë.

Një tjetër diferencë mes dy gjinive është edhe sa i takon orgazmës gjatë raporteve seksuale.

Vetëm 29% e femrave e arrijnë atë, përkundër 75% të meshkujve. Një këshillë për të arritur kënaqësinë? Mposhtni rutinën.