Supervizori i TAV-it mori dje lëndime serioze, duke zbritur nga elevatori gjatë kohës që ishte në punë, tha policia.

Në 13:52, dje, nga Klinika e Sëmundjeve Kirurgjikale “Shën Naumi i Ohrit” në Shkup, u raportua se është sjellë një i dëmtuar J.N. (57) nga Shkupi, i cili ishte i punësuar si mbikëqyrës në njësinë për pranimin dhe dërgimin e avionëve në TAV.

Ai shpjegoi se po të njëjtën ditë, rreth orës 13, gjatë kryerjes së detyrave të tij, duke zbritur nga elevatori, ai rrëshqiti dhe ra nga një lartësi prej 1.5 metrash dhe si pasojë pati pati krisje të brinjëve.