Aktori i famshëm, Brad Pitt, po e merr veten pas ndarjes me Angelina Jolie,përmes ushtrimeve në palestër dhe meditimeve. Ai është i shëndetshëm dhe nuk konsumon më pije alkoolike, shkruan “The Sun”.

Pitt ka vendosur, të mos ketë asnjë të dashur në krah e se ai po dëshiron të harroj ish- bashkëshorten e tij disavjeçare, Angelina Jolie. Ai gjithashtu ka pohuar se asnjë femër nuk do mund të zvendësojë Angelinën, ai e vuajti ndarjen me të sepse ishte i dashuruar marrëzisht, por nuk është në kërkim për një tjetër femër si ajo.

Një vendim kaq i trishtë nga ana e tij, e sigurt që mërzit dhe shumë femra që pretendonin të krijonin diçka me aktorin simpatik.