Këngëtarja dhe tekstshkruesja Filloreta Raçi e njohur në publik si Fifi, po shënon suksese të mëdha në karrierën e saj.

Suksesi  i saj vërehet në këngët që ajo punon, të cilat po shndërrohen në hit në mbarë vendin.

Ajo ka hapur arkivat e fëmijërisë duke publikuar një fotografi nga vegjëlia, e që tregon se dukej sikurse tani e ëmbël dhe e bukur.

“Fëmija më i bukur në botë, Une dmth”, ka shkruar këngëtarja mbi fotografinë që nxori në Insta-Story.

“Nanush 1” dhe “Nanush 2” janë dy projektet e fundit të Fifit që po priten shumë mirë nga publiku.