Derisa të gjithë dje kanë festuar festën ndërkombëtare të gruas, 8 Marsi, kjo nuk ka shkuar mirë edhe për këngëtaren dhe motrën e Mihrije Brahës, Lori Braha

Lori ishte e angazhuar për të kënduar në një prej mbrëmjeve muzikore të kësaj feste.

Por, gjatë kthimit ka pësuar një aksident.

E Mihrija me anë të një postimi në Instagram ka treguar se ajo kishte thyer dorën në dy zona dhe se pavarësisht kësaj ajo nuk e kishte humbur disponimin e saj.

Lora loqka me dorë t’thyme edhe atë në dy vena……urime 8 marsi…M B

A post shared by Mihrije Braha (@mihrijebraha) on