Morena Taraku është modelja dhe këngëtarja e njohur shqiptare, e cila shquhet për pamjen e saj shumë të bukur dhe në formë.

E tillë është shfaqur edhe në imazhin e fundit të publikuar.

Por ajo që bije në sy këtë herë te Morena janë trenerket e saj të cilat janë të njëjta me të këngëtares shqiptare Baby G.

Në fakt, këto trenerke janë shndërruar në një trend kohën e fundit dhe shumë prej fytyrave publike në mbarë botën po veshin të tilla.

Siç duket edhe publikimi i fotografive me të njëjtën veshje, në të njëjtën ditë për këngëtaret, ka qenë një rastësi.

Image