Janë dy emra shumë të komentuar në shtypin rozë.

Morena Taraku dhe Baby G janë përdoruese të rregullta të rrjeteve sociale, përmes të cilave tregojnë për të rejat rreth tyre.

Padyshim, që bota artistike i kushojnë kujdes të veçantë paraqitjeve publike, por ka raste kur i shohim me veshje të njëja.

Njësoj ka ndodhur së fundi me dy këngëtaret Baby G dhe Morena Taraku, të cilat në të njëjtën ditë ka rastisur të vishen njësoj.

Në fotografitë që kanë sjellur në rrjete sociale, që të dyja duken tejet tërheqëse dhe provokuese, sidomos Baby G me të pasmet bombastike.

 

Shes the girl that nobody could own 💃

A post shared by BabyG (@babygee) on

#enough 📌

A post shared by K I N G M T (@morenataraku) on