Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Sadulla Duraki sot do ta vizitojë komunën e Kërçovës dhe do ta takohet me kryetarin e komunës Fatmir Dehari.

Duraki dhe Dehari do ta vizitojnë edhe stacionin filluesit për ujëra të zeza, i cili është lëshuar në përdorim në dhjetor të vitit të kaluar.

Mjetet për ndërtimin e saj janë siguruar përmes IPA 1 komponentës në lartësi prej 8.254.353.