Adelina Tahiri befasoi shumë kënd me mënyrën se sa shpejt vendosi që ti jep fund beqarisë

E tani këngëtarja shkupjane është rrugës për t’u bërë nënë.

Por, si duket edhe përkujdesja e burrit të saj, milionerit maqedonas Serjoza Markov i cili ka një diferencë të madhe në moshë me gruan e tij, Adelinën.

Por, si duket nga fotot këngëtares nuk është duke i munguar asgjë gjatë këtij procesi.

Ajo është në Stamboll dhe Serjoza i ka shërbyer asaj edhe pemë e perime, duke treguar përkushtim e tij të madh që ka ndaj gruas se tij të re.