Një mësuese nga Tirana ka kërkuar sot përmes emisionit “Aldo Morning Show” një njohje. Denisa tha se nuk është martuar ndonjëherë dhe kërkesa e saj ishte specifike.

Ajo kërkoi që të njihej me një burrë tullac, pasi sipas saj janë në modë.