Djali i tretë i Antonella Roccuzzos dhe Lionel Messit tashmë është prezantuar në publik.

Ciro, i cili u lind të shtunën, pra sot, në Barcelonë, i bashkohet Thiagos dhe Mateoos dhe ai është pikërisht arsyeja pse Lionel Messi mungoi në fitoren e Barcelonës 2-0 ndaj Malagës.

Antonella e ka publikuar në rrjetet sociale një fotografi të familjes Messi nga spitali.