Dorë për dore

Në përgjithësi, të dashuruarit që flejnë në këtë mënyrë kanë temperament shumë të ngjashëm. Ata mund të ngjajnë fizikisht, në staturë dhe në qëndrueshmërinë fizike. Të qenit i relaksuar tregon ndjenjën e sigurisë të cilën ata të dy kanë, por kanë nevojë për kontakt fizik.

Bashkëpunëtorë

Ky qëndrim tregon që që të dy janë të gatshëm të jetojnë së bashku dhe të mos zemërohen për ndonjë absurditet. Gjithkush ka të njëjtat të drejta dhe të dy janë të gatshëm të pranojnë virtytet dhe gabimet e tyre.

Me kurriz, por me kokat që prekin njëri-tjetrin

Megjithëse të dashuruar çmendurisht, vizionet e tyre të botës janë shumë të ndryshme, kështu që e ardhmja e këtyre marrëdhënieve nuk mund të përcaktohet paraprakisht. Nëse çifti fle në këtë pozicion, kjo do të thotë se ata janë shumë të pavarur. Kujdes nga individualizmi.

Të ngjitur por me kokat e ndara

Kjo tregon një marrëdhënie të qëndrueshme që ndoshta është e vështirë të shkatërrohet. Me shumë gjasa, pas disa përvojave dhe dështimeve të jetës, ata të dy dolën të besonin se lumturia ishte zhdukur përgjithmonë. Pavarësisht nga pjesëmarrja e tyre, ideja e humbjes së njëri tjetrin I terrorizon ata.

Të çrregullt

Çiftet që flenë në këtë pozicion kanë krijuar tashmë një lidhje të fortë, por nuk ka qenë e lehtë për ta. Gjithkush rezervon lirinë dhe hapësirën personale, edhe pse në të njëjtën kohë mbron ndjenjat e të tjerëve. Ju mund të falni shumë për dashurinë.

Në distancë

Nëse ata flenë në këtë mënyrë, është e mundur që të dy reagojnë për shkak të një argumenti të fortë para se të shkojnë në shtrat ose për shkak të një keqkuptimi. Të dyja janë si “pinguine në një shtrat” ??dhe janë të ngadalshëm për të zgjidhur problemet e tyre.

Stili si lugë e vogël

Çifti fle, por në të njëjtën kohë nuk shqetëson njëri-tjetrin. Në përgjithësi, ai që qëndron pas është mashkulli, duke i dhënë femrës ndjenjën e ngrohtësisë dhe harmonisë. Femra zakonisht ka një karakter më të butë, dhe preferon të heqë dorë para se të argumentojë. Nëse ju “shmangni shtytjet” gjatë gjumit pa humbur vetëdijen, kjo do të thotë se ka barazi dhe harmoni të madhe në çift.

Të dy me kokën poshtë dhe të ndarë

Këto çifte janë të fiksuar me pavarësinë. Ata janë njerëz që kanë frikë të bashkohen, të bëhen një person.

Të ngatërruar

Ky bashkim bazohet në pasion. Çifti është i bashkuar nga qëllimet dhe ëndrrat e përbashkëta. Mbizotëron mirëkuptimi intelektual. Ky bashkim premton jo vetëm të jenë të lumtur në dashuri, por edhe në biznes së bashku.

Ballë për ballë

Kështu flenë çiftet që kanë lidhje të forta, por kalojnë shumë kohë çdo ditë të ndara. Përkundër kësaj, ata pranohen ashtu siç janë. Ky qëndrim zbulon një zhvillim të durimit në marrëdhënien tuaj.