Ajo quhet Disilva Muçopata dhe është padyshim një ndër policet më simpatike në Shqipëri.

Ishte Veliaj ai që bëri publike fotot e saj, të cilat tërhoqën menjëherë vëmëndjen e të gjithëve, duke shtuar më shumë kuriozitetin rreth saj.

Disilva, brunia simpatike me forma trupore të lakmuara tërheq vëmëndjen e të gjithë meshkujve kur kalon në rrugë.

Përveç profesionit dhe punës së përditshme, Disivla duket shumë e dhënë edhe pas jetës së natës dhe rrobave luksoze, siç mund t’a shihni në galerinë e bashkëngjitur lajmit.