Ermal Fejzullahu dhe Ledri Vula kanë sjellë një version të ri të këngës “Fshatarja ime” nga Sabri Fejzullahu.

Në koncertin e Sabri Fejzullahut për 50-vjetorin e karrierës së tij, atij iu përgatit një surprizë e këndshme.

Ermal Fejzullahu dhe Ledri Vula sollën një version të ri të këngës së tij të famshme “Fshatarja Ime”.

Dhe tani kënga është publikuar zyrtarisht në YouTube. Dëgjojeni më poshtë: