Policia e Kosovës përkatësisht Drejtoria për Hetimin e Krimit të Organizuar me anë të një komunikate për media ka bërë të ditur se pas hetimeve të zhvilluara ka realizuar një operacion policor në Fshatin Mramor të Prishtinë, në një shtëpi ku dyshohej se ka armë, narkotik dhe mallra të kontrabanduara (aprate të
lojërave të fatit të pa zhdoganuara).

Operacionin policor i koduar “YJET”, u realizua me urdhëresë të Gjykatës Kompetente, në mbështetje edhe nga Njësit e Specializuara, Teknika Kriminalistike, Doganat e Kosovës dhe ATK, ku me këtë rast janë konfiskuar:

7 armë të gjata të kalibrave të ndryshëm,
1 armë e shkurt TT,
33 fishek,
1 kuti për pastrimin e armëve,
1 Llap Top,
1 palë Dylbi,
1 rrip mbajtës për fishek
1 veturë gjip Chevrolet Suburban,
81 lloje të aparateve (dyshohet të pa doganuara),
59 monitor të aparateve të lojërave të fatit,
12 aceptor të aparateve,
36 pjesë të ndryshme të aparateve të  lojërave të fatit.

Me këtë rast është arrestuar një i dyshuar i cili pas marrjes së deklaratës të tij me vendim të prokurorit të rastit është liruar në procedurë të rregullt.